ROMANIA. Giudice dell’Alta Corte di Cassazione e Giustizia, riceve lettera anonima contenente minacce; la sua carriera sarà stroncata se oserà condannare Gregorian Bivolaru, leader del gruppo spirituale MISA.

14/6/2013

Ameninţări pentru judecătorul lui Bivolaru. Magistratul a primit acasă o scrisoare

Un judecător de la Înalta Curte a Casaţie şi Justiţie, a fost ameninţat că va fi distrus dacă îl condamnă la închisoare pe Gregoria Bivolaru, liderul grupării spirituale MISA. Magistratul a primit acasă o scrisoare de ameninţare.

Un judecător de la Înalta Curte a Casaţie şi Justiţie, a fost ameninţat că va fi  distrus dacă îl condamnă la închisoare pe Gregoria Bivolaru, liderul grupării spirituale MISA. Magistratul a primit acasă o scrisoare de ameninţare

Judecătorul Ionuţ Matei, preşedintele completului care îl judecă pe Gregorian Bivolaru, a primit o scrisoare de ameninţare în căsuţa poştală. În biletul semnat de “noi cei indignaţi”, el este ameninţat că va fi dat afară în primul rând din justiţie dacă va face condamnarea.

“Este cu uşurinţă realizabil şi în curând veţi simţi şi veţi trăi (personal) răsplata binemeritată, iar atunci vă veţi convinge (că dacă mult rău aţi făcut, la fel de mult rău găsiţi după cum meriţi…după ce veţi executa ordinul dat (ştiţi de cine!!!) spre a-l arunca nevinovat după gratii pe Gregorian Bivolaru veţi rămâne destui ani faţă în faţă cu noi cei indignaţi spre a răspunde… “, scrie în scrisoarea de ameninţare.

Magistratul este ameninţat că o să fie distrus dacă îl condamnă la închisoare pe liderul MISA.

“După cum probabil bănuiţi NOI CEI INDIGNAŢI suntem acelaşi grup care am făcut (prin metode numai de noi ştiute) ca JUSTIŢIA IMANENTĂ să-l prăbuşească şi apoi să-l aducă în faţa dumneavoastră în rolul de infractor pe fostul PRIM MINISTRU Adrian Năstase, care după cum ştiţi a fost la rândul lui un alt duşman îndârjit şi plin de ură al lui Gregorian Bivolaru. Dacă am reuşit aceasta cu Adrian Năstase, cu dumneavoastră ne va fi mult mai uşor să vă azvârlim afară din justiţie (după cum veţi simţi şi veţi vedea)”, încheie scrisoarea.  

Potrivit România TV, Ionuţ Matei a declarat că va depune plângere la poliţie pentru şantaj.

Citeşte şi Declaraţie-şocantă a unei martore, în dosarul Bivolaru: A fost pusă să facă sex pe morminte

Bivolaru a fost arestat, în martie 2004, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii şi perversiuni sexuale cu Mădălina Dumitru, folosindu-se de influenţa pe care o avea asupra acesteia, în calitate de profesor de yoga. Bivolaru a fost însă eliberat din arest după ce, la 1 aprilie 2004, Curtea de Apel Bucureşti a constatat că emiterea mandatului a fost făcută de o instanţă necompetentă.

Anchetatorii au stabilit că, în 2002 – martie 2004, acesta ar fi practicat în mod repetat acte cu caracter obscen faţă de minora Mădălina Dumitru. În perioada ianuarie-noiembrie 2000, precum şi în aprilie 2003, folosindu-se de calităţile de profesor yoga şi mentor spiritual, Bivolaru ar fi întreţinut acte sexuale cu alte două minore – Agness Arabella Mureşan şi Ilinca Simionescu.

Gregorian Bivolaru, acuzat de viol şi în Finlanda. Mărturisirile unei tinere despre Guru VIDEO

În august 2004, procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti l-au trimis pe Bivolaru în judecată pentru act sexual cu un minor, perversiune sexuală, corupţie sexuală, trafic de minori şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României. Au mai fost trimişi în judecată Mirona Farcaşi (pentru corupţie sexuală) şi vameşul Farkaş Ferenc Szolt (prins o dată cu Bivolaru, la Nădlac, acuzat de trafic de migranţi).

Deşi pe numele lui exista o interdicţie de a părăsi ţara, Bivolaru a ieşit din România, fiind reţinut la Malmo, în Suedia. Ulterior, el a obţinut statut de azilant.

Gregorian Bivolaru a fost arestat în aprilie 2005, în Suedia, însă în luna noiembrie a aceluiaşi an, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia.

 

Filip Stan

 

Fonte: RTV ROMANIA

http://www.rtv.net/amenintari-pentru-judecatorul-lui-bivolaru-magistratul-a-primit-acasa-o-scrisoare_84511.html

 

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...