Le conversazioni shock tra Gregorian Bivolaru, guru latitante del gruppo MISA e le vittime minorenni. (VIDEO ROMANIA)

Novembre 2013

Detalii din dosarul Gregorian Bivolaru: Limbaj extrem de obscen cu victime minore.

Detalii şocante ies la iveală în dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat la închisoare. Convorbirile telefonice între Guru şi minorele care îi cădeau victime sunt de o obscenitate extremă.

Pentru a le ţine aproape pe minore, Gregorian Bivolaru începea prin a le îndepărta de părinţi.

“D.M – Azi m-au sunat ai mei şi..Nu ştiu, m-au…
B.G – Păi…şi? Mai lasa-mă în pace cu ai tăi! Chestia asta am auzit-o mereu. Ce? Şi ce dacă te-au sunat? Ce e? Ce este? Ce? Te bat la cap? Ce? Crezi că asta este o scuză pe care să o accept la nesfârşit, că te-au sunat ai tăi şi gata…tu..gărgăuni?”, se arată în conversaţia lui Bivolaru cu una dintre victimele sale.

Mai mult, Bivolaru nu i-a permis unei tinere să participe la înmormântarea tatălui său, ba chiar a şi convins-o să ia totul în glumă.

“G.B – Tu acum ar trebui să fii foarte veselă. Să zici: Bine că l-a luat Dumnezeu! Să joci! Să fii ghiduşă, să îţi arăţi toată fericirea!….Îi faci tăticului tău..îi dai cu tifla, îi faci bezele”, spunea Gregorian Bivolaru, potrivit unor surse juridice.

Una dintre martorele citate a declarat în faţa judecătorilor că Bivolaru prefera fetele virgine, pe care să le iniţieze în viaţa sexuală şi cu care, ulterior, nu se sfia să realizeze adevărate triunghiuri amoroase, potrivit România TV.

Aproape toate convorbirile telefonice depuse la dosar sunt practic imposibil de reprodus, fiind de o obscenitate extremă. I-au convins însă pe judecători să îl condamne pe Gregorian Bivolaru la şase ani de închisoare cu executare, pedeapsă pe care Bivolaru nu o execută deocamdată. El se află în Suedia, ţară care i-a oferit azil.

GUARDA IL VIDEO QUI

http://www.b365.ro/detalii-din-dosarul-gregorian-bivolaru-limbaj-extrem-de-obscen-cu-victime-minore_197596.html

 

VEDI DI SEGUITO ANCHE IL VIDEO TRATTO DA OBSERVATOR TV “COME GREGORIAN BIVOLARU COSTRINGEVA LE VITTIME A DIVENTARE SCHIAVE SESSUALI

Pubblicità

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...